Χαιρετισμός από το Τσαγκαράκη Μανώλη μέλος της διοίκησης του ΕΚΗ

Χαιρετισμός από το Τσαγκαράκη Μανώλη μέλος της διοίκησης του ΕΚΗ

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, σωματείο, συλλογικότητα, που θέλει να παλέψει για την ανατροπή των μνημονίων  να μετατρέψει την Πρωτομαγιά σε σταθμό για την ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος κόντρα στην υποταγή, τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό . Καλούμε σε ισότιμη κοινή δράση όλων των  δυνάμεων του εργατικού κινήματος.

Συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα.

• Μόνο η εργατική τάξη και οι λαοί μπορούν με ταξικό αγώνα , να ανοίξουν τον δρόμο για την απελευθέρωσή τους..
• Όχι στη εργασιακή ζούγκλα, δουλειά με δικαιώματα! Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις τώρα, ώστε να ζούμε με αξιοπρέπεια!
• Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Κατάργηση της επισφαλούς-προσωρινής εργασίας. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.
• Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις. Ενέργεια, συγκοινωνίες, νερό, υποδομές στα χέρια της κοινωνίας, προς όφελος των εργαζομένων και του λαού.
• Αγώνας για το δικαίωμα στη στέγαση, ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. Όχι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, έξω το κράτος, οι τράπεζες και τα funds από τα σπίτια των εργαζόμενων και των ανέργων.
• Δε χωράμε στη φυλακή της ΕΕ και του ΔΝΤ, διαγραφή του ληστρικού χρέους, να πληρώσει το κεφάλαιο για την κρίση και την “ανάπτυξη”.

Να πάρουμε τον πλούτο που παράγουμε, τον κόσμο που μας ανήκει. 

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά.  

 

*Ο κ.Τσαγκαράκης Μανώλης είναι μέλος του ΔΣ του ΕΚΗ και υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος με τη Δημοτική Κίνηση ” Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες”