Επίσκεψη και Δηλώσεις Ηλία Λυγερού στο Ατσαλένιο

Επίσκεψη και Δηλώσεις Ηλία Λυγερού στο Ατσαλένιο

Τη συνοικία του Ατσαλένιου μια παραμελημένη περιοχή του Ηρακλείου  επισκέφτηκαν  χθες  αργά το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος  της κίνησης  «Ηράκλειο- Ενεργοί Πολίτες»  Ηλίας Λυγερός μαζί με  υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη έναν έντιμο, αγωνιστή και προοδευτικό Δήμαρχο, γιατί  ο Δήμος σήμερα λειτουργεί με το σχέδιο του 1936 και την ευθύνη την έχουμε όλοι μας.» δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους με κυρίαρχο αυτό της εγκατάλειψης .

Ο Ηλίας Λυγερός πήρε  τον λόγο στην πλατεία του Ατσαλένιου παρουσία πολλών κατοίκων και δήλωσε τα παρακάτω:  Σήμερα μπροστά στους Δημότες του Ηρακλείου μπαίνει ένα πολύ μεγάλο ερώτημα. Θέλουμε ο Δήμος να αλλάξει σελίδα ή να παραμείνει  στα ίδια ;

Οι τελευταίες Δημοτικές Αρχές ότι είχαν να προσφέρουν το έχουν ήδη κάνει. Η πόλη χρειάζεται να κάνει ένα μεγάλο βηματισμό προς κάτι καινούργιο –νέο  που θα την αναζωογονήσει και θα μεταφέρει ένα μεγάλο όγκο δραστηριότητας έργων και οικιστικών παρεμβάσεων στις γειτονιές και στην περιφέρεια. Αυτό το νέο που δεν έχει να κάνει με ηλικιακά κριτήρια,  είναι οι «Ενεργοί Πολίτες». Το νέο είναι το πρόγραμμα μας για την ανάπτυξη του Δήμου. Αυτά τα 5 χρόνια έχουμε επιτύχει πολλά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ως παράταξη παραμείναμε ενωμένοι  και  καταφέρναμε να ξεπερνάμε τις διαφωνίες μας με τη σύνθεση και δώσαμε ένα σημαντικό  δείγμα γραφής  

 Αυτή τη στιγμή οι Δήμοι έχουν μεγάλη ανάγκη τη σύνθεση, τις συνεργασίες και τις προγραμματικές συγκλίσεις  με το νέο εκλογικό σύστημα.

 Ο Ηλίας Λυγερός δεσμεύτηκε ότι ως Δήμαρχος, θα είναι δίπλα σε κάθε γειτονιά και συνοικία, για να αφουγκράζεται  τα προβλήματα για βελτίωση της καθημερινότητας του κάθε πολίτη.