Καλουδιώτη-Μανωλάκη Μαρία του Νικολάου

Καλουδιώτη-Μανωλάκη Μαρία του Νικολάου

Γεννήθηκα στο Καλούδι Αιτωλ/μιας το 1963 .

Είμαι παντρεμένη με το Μανόλη Μανωλάκη και έχουμε  μια κόρη τη Νίκη. Υπήρξα  φοιτήτρια τα έτη (1980-1984) και διετέλεσα μέλος του ΔΣ φοιτητών Τ.Ε.Φ.Α.Α ( Φυσικής Αγωγής). Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου: Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία.

Από το 1986 εργάζομαι  ως καθηγήτρια, σε σχολεία του νομού Ηρακλείου και δη της πόλης (12ο γυμνάσιο-6ο Λύκειο-Καπετανάκειο κ.α). Από το 2003  ανέλαβα διευθύντρια του Καλλιτεχνικού σχολείου Ηρακλείου και μέχρι σήμερα ζω και αναπνέω  να το δω να θεριεύει και να βρει την θέση που του αξίζει . Το 2014 παραιτήθηκα από τη θέση μου, διαφωνώντας με  το νομοσχέδιο της αξιολόγησης στην εκπαίδευση. Επέστρεψα ξανά, αφού αποσύρθηκε ο νόμος το Σεπτέμβρη του 2015.

Υπήρξα μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου (1989-1992).

Δραστηριοποιήθηκα έντονα στα πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης του Ηρακλείου. Ασχολούμαι εντατικά με το θέατρο. Ιδρυτικό μέλος της Θεατρικής ομάδας καθηγητών.

Δραστηριοποιούμαι ως αθλητική παράγοντας του βόλεϊ σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.  Από το 2004 είμαι πρόεδρος του σωματείου ΑΘΛ.Ε.Σ.Η ( σήμερα αγωνίζεται στην Α2 γυναικών). Μέλος της Ε.Ο.ΠΕ (Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης), 2008-2010.

Υπήρξα Γραμματέας του ΔΣ του ΔΑΟΗ 2003-2006 (Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου).  Πρόεδρος της 33ης σχολικής επιτροπής από 2003-2006 (9ου γυμνασίου Δειλινά).
Διετέλεσα μέλος της διοικούσας επιτροπής του Εθν. Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (2003-2004). Από το 2015 πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Ε.Α.Κ.Η.
Από το 2014 είμαι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη των «Ενεργών πολιτών» και επικεφαλής τον Ηλία Λυγερό. Αγωνιστήκαμε και συνεχίζουμε όλοι μαζί με σοβαρότητα, για το Ηράκλειο που μας αξίζει. Κρατήσαμε ενωμένη την ομάδα μας δίχως διαρροές . Κρατήσαμε ως κόρη οφθαλμού τα συμφωνημένα στην παράταξη και σεβαστήκαμε τις διαφορετικές διαδρομές του καθενός μας. Παλεύουμε για έναν άλλο- νέο Δήμο, με αξίες και όραμα.

email : mkaloudioti@yahoo.gr

Δείτε περισσότερους

Τσατσάκης Αναστάσιος (Τάσος) του Μιχαήλ

Τσατσάκης Αναστάσιος (Τάσος) του Μιχαήλ

Κατσαμά Ελένη (Νέλλη) του Γεωργίου

Κατσαμά Ελένη (Νέλλη) του Γεωργίου

Τζωρμπατζάκης Νικόλαος του Εμμανουήλ

Τζωρμπατζάκης Νικόλαος του Εμμανουήλ

Φανταουτσάκης Μανώλης του Ιωάννη

Φανταουτσάκης Μανώλης του Ιωάννη