Δοκιανάκης Σπύρος του Νικολάου

Δοκιανάκης Σπύρος του Νικολάου

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1977 και μεγάλωσα στην περιοχή του Μασταμπά ενώ σήμερα κατοικώ στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης.

Τελειώνοντας το Λύκειο σπούδασα στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Πατρών όπου στα τελευταία έτη ξεκίνησε η ενασχόληση μου με τα θέματα της Προστασίας Περιβάλλοντος και  Διαχείρισης Αποβλήτων. Στη συνέχεια απέκτησα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην “Ενέργεια και το Περιβάλλον” και Διδακτορικό Δίπλωμα από το ίδιο Τμήμα στα θέματα αυτά. Μετά το πέρας της στρατιωτικής μου θητείας επέστρεψα στην Πάτρα, όπου και εργάστηκα ως μεταδιδακτορικός συνεργάτης – ερευνητής στο Εργαστήριο Μηχανικής Περιβαλλοντικών Διεργασιών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών.

Τα επόμενα βήματα της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας έγιναν στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Κρήτης, όπου συνέχισα να ασχολούμαι με την “Επεξεργασία των Αποβλήτων και την Αξιοποίηση των Υδάτινων Πόρων”. Παράλληλα ως ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό δίδαξα σε φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης.

Σήμερα εργάζομαι ως επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Τεχνολογίας Υλικών και Φωτονικής του ΤΕΙ Κρήτης. Όλη αυτή την περίοδο έχω συμμετάσχει στην υλοποίηση πλήθους ερευνητικών έργων σε θέματα περιβάλλοντος και θεωρώ ότι μπορώ να συνεισφέρω με τη γνώση και την εμπειρία μου στην εφαρμογή καλών πρακτικών στο Δήμο. Τα τελευταία 5 χρόνια συμμετέχω ενεργά στις Ομάδες Εργασίας της Δημοτικής Κίνησης “Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες”, συμβάλλοντας και από τη μεριά μου στην παρουσίαση προτάσεων επί των Δημοτικών θεμάτων.

email : dokian@hotmail.com

Δείτε περισσότερους

Λυρώνη-Ζερβάκη Μαρία του Γεωργίου

Λυρώνη-Ζερβάκη Μαρία του Γεωργίου

Τσαγκαράκης Μανώλης του Ιωάννου

Τσαγκαράκης Μανώλης του Ιωάννου

Κουμπά Έλσα του Αριστείδη

Κουμπά Έλσα του Αριστείδη

Αντωνακάκης Γιάννης του Γεωργίου

Αντωνακάκης Γιάννης του Γεωργίου