Ιεραπετρίτη Πόπη του Ελευθερίου

Ιεραπετρίτη Πόπη του Ελευθερίου

Γεννήθηκα , μεγάλωσα στο Ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης. Έχω τρία παιδιά. Είμαι απόφοιτη του ιστορικού σχολείου “Λύκειο ο Κοραής’’.

Εργάστηκα σε οικογενειακές επιχειρήσεις για πολλά χρόνια, από το 1972, με αντικείμενο «είδη Υγιεινής» επί της Λ. Καλοκαιρινού, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Είχα κατάστημα υγειονομικής χρήσης, το ”καφέ Γιασμίν”, επί της οδού Χάνδακος & Αγιοστεφανιτών, από το 1993 ως το 2004.

Έχω παράλληλη δραστηριότητα το «Μάρκετ Χρυσού» στην 1821 αρ.2, με αγοραπωλησίες κοσμημάτων, όπου βρίσκομαι μέχρι σήμερα.

Είμαι Μεσίτης Αστικών συμβάσεων από 25-1-2002 με ΓΕΜΗ 076095327000, Εκτιμητής, Πραγματογνώμων, real estate broker, της www.bpor.gr–ΕΠΠΑ Ελλάδος “Ένωση μεσιτών ακινήτων, πιστοποιημένων πραγματογνωμόνων Ελλάδας” (με αρ. μητρώου 207).

Παρακολούθησα προγράμματα τεχνικής κατάρτισης ,real estate lab [Αγορά- Νομοθεσία – Εκτίμηση Διαπραγμάτευση – Διαμεσολάβηση Ακίνητων] Εngineering

(www.engineering-intelligence.gr) όπως επίσης πρόγραμμα από τα ΚΕΚ ΤΗΣ ΓΣΕΣΕΒΕ σχετικά με τον ρόλο του μεσίτη στην διαδικασία της εκτίμησης και τον νέο νόμο μεσιτών.

Η επιχείρηση μου www.platonrealestateagency.com δραστηριοποιείται στις μεσιτείες ,εκπροσωπώντας το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επενδυτών για αγοραπωλησίες μισθώσεις, διαμερισμάτων ,διατηρητέων κτιρίων ξενοδοχειακών μονάδων και εκτάσεων ανεξαρτήτου μεγέθους, εντός και εκτός Κρήτης.

Επιπλέον ασχολούμαι προσωπικά με την επιχείρηση ”Παραδοσιακοί ξενώνες Αγίου Μύρωνα ’’ ,www.traditionalhouse.gr , Facebook Traditional House η οποία προέκυψε από αναπαλαίωση διατηρητέων κτιρίων και μνημείων σε κύριο τουριστικό κατάλυμα Β τάξης ( 3 αστέρων) με ένταξη στον αναπτυξιακό Ν.3299/2004, Κίνητρα Ιδιωτικών Επενδύσεων για την Οικονομική Ανάπτυξη.

Είμαι μέλος,

  • Της Πανελλήνιας Ένωσης Διατηρητέων Κτιρίων και Μνημείων, που εδρεύει στην Αθήνα diatiritea.gr
  • Της ΠΟΜΙΔΑ, Πανελλήνιος Οργανισμός Ιδιοκτητών Ακινήτων,pomida.gr
  • Της ΣΥΜΑΚ Σύλλογος Μεσιτών Ανατολικής Κρήτης
  • Του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου
  • Του Επιμελητηρίου Ηρακλείου http://www.ebeh.gr
  • Του Συλλόγου Μινωικός πολιτισμός και γραφές , http://minoikigrafi.gr από την ίδρυση του και συμμετείχα με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου στην εκμάθηση της Μινωικής γραφής ,γραμμικής Β ,για την προβολή του , ως πολιτιστικό εργαλείο και δημιουργία πόλου έλξης του Μινωικού , πολιτιστικού Τουρισμού και της αρχαίας τεχνολογίας, τεχνογνωσίας.
  • Του «Συλλόγου Απανταχού Κρασανών και Φίλων» που ιδρύσαμε με πολλούς γνωστούς και φίλους, amis-kazantzaki.gr ,συμμετέχοντας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του, σε μια περιοχή φυσικού κάλλους [ΚΡΑΣΙ] Κράσι Πλάτανος και διατηρητέων μνημείων, όπου υπάρχει το μεγαλύτερο δένδρο της Ευρώπης (ο μνημειακός πλάτανος, 2000 ετών) του Δ. Χερσονήσου

Παρακολούθησα, επί σειρά ετών, σεμινάρια επιχειρησιακού περιεχομένου, ψυχολογίας και συμβουλευτική ανθρωπίνων σχέσεων, με την εταιρεία ‘’ΑΡΙΣΤΕΙΑ’’Α.Ε, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε & www.1stepsuccess.com

Διδάχθηκα την μέθοδο Silva, ένα από τα πιο διαδεδομένα προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης στον κόσμο, το 1990.

Παρακολούθησα στο Ανοικτό Λαϊκό πανεπιστήμιο Κρήτης το θέμα ‘’Τέχνη της Επικοινωνίας’’, τα προγράμματα δια Βίου μάθησης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου με τίτλο ‘’Διοίκηση εμπορικής οικογενειακής Επιχείρησης”.

Το 2016 ολοκλήρωσα το πρόγραμμα ”Διαμεσολάβηση, ερμηνεία και πρακτική του νόμου” στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέματα όπως «Μέσα εναλλακτικής επίλυσης διαφορών (Μ.Ε.Ε.Δ.) – A.D.R. της ευρωπαϊκής οδηγίας,Ν.3898/10.

Το 2017 ολοκλήρωσα με επιτυχία το πρόγραμμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών “Marketing Πολιτιστικού τουρισμού – Επικοινωνία—marketing,πολιτιστικού τουρισμού και προβολή του Πολιτιστικού Προϊόντος: Διαδρομές και Τοπία κ.τ.λ.

Παρακολουθώ 2Οετος ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Δ.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ- ΔΕΑΠ«ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΑΝΘΟΥΔΙΔΗΣ» το πρόγραμμα μαθημάτων με θέμα ‘’Κοινωνία της Πληροφορίας Κυβερνητική, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης’’.

Από 29/5/2018 παρακολουθώ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Law and Economics» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

email : popi.ierapetriti@gmail.com

Δείτε περισσότερους

Μαραγκουδάκης Ιωάννης του Γεωργίου

Μαραγκουδάκης Ιωάννης του Γεωργίου

Χατζηπάνου – Γιαννουλάκη Ευαγγελία του Αντωνίου

Χατζηπάνου – Γιαννουλάκη Ευαγγελία του Αντωνίου

Συγλέτου Αικατερίνη του Μαρίνου

Συγλέτου Αικατερίνη του Μαρίνου

Χριστοφοράτου Σουλτάνα-Βαρβάρα του Αθανασίου

Χριστοφοράτου Σουλτάνα-Βαρβάρα του Αθανασίου