Καλλέργης Εμμανουήλ του Στυλιανού

Καλλέργης Εμμανουήλ του Στυλιανού

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Βασίλειο της Βιάννου. Σπούδασα στο ΤΕΙ Κρήτης, Μηχανολόγος Μηχανικός και ασκώ το επάγγελμα από το 1992 μέχρι σήμερα, με ενεργή συμμετοχή σε  κατασκευές ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Είμαι μέλος της ΕΕΤΕΜ Ηρακλείου και για οκτώ χρόνια υπήρξα μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Θέλοντας να προσφέρω ενεργά στην αναβάθμιση του τόπου μου, εκλέχτηκα μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Βασιλείου, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου και για τέσσερα χρόνια διετέλεσα Πρόεδρος, μέλος της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Κίνησης, με πρόεδρο τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο. Για πολλά χρόνια υπήρξα ραδιοφωνικός παραγωγός στην ΕΡΤ, στο Studio 19 και σε άλλους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ορμώμενος από την αγάπη και τη γνώση μου στη μελέτη της ιστορίας του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, στα πλαίσια της οποίας διοργάνωσα συναυλίες, συνεντεύξεις, αρθρογραφία στον τοπικό τύπο για τη διάσωση και διάδοση αυθεντικών εκτελέσεων  του λαϊκού τραγουδιού στο ευρύ κοινό.

Διετέλεσα ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ από το 1995 έως το 2002, ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Είμαι παντρεμένος από το 2002 με τη Βίκυ Παπαδάκη, εκπαιδευτικό στην Πρωτοβάθμια  Εκπαίδευση, και έχω μία κόρη, την Ελένη.

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Ηλία Λυγερού να είμαι υποψήφιος  στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τους  «Ενεργούς Πολίτες», επειδή πιστεύω ότι οι δημότες Ηρακλείου  αξίζουν καλύτερης προοπτικής. Με σχέδιο και όραμα  θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη. Αξία μας είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.

email : kallergo@otenet.gr

Δείτε περισσότερους

Ασσαριωτάκης Ζαχαρίας του Λάμπρου

Ασσαριωτάκης Ζαχαρίας του Λάμπρου

Μανδαλάκης Γεώργιος του Δημητρίου

Μανδαλάκης Γεώργιος του Δημητρίου

Παπαδάκης Γιώργος του Κωνσταντίνου

Παπαδάκης Γιώργος του Κωνσταντίνου

Χαλκιαδάκης Γεώργιος του Μιχαήλ

Χαλκιαδάκης Γεώργιος του Μιχαήλ