Κατσαμά Ελένη (Νέλλη) του Γεωργίου

Κατσαμά Ελένη (Νέλλη) του Γεωργίου

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο, πόλη και Δήμο που επέλεξε να ζήσει και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά μέσα από την δημοσιογραφία στην ΕΡΤ Α.Ε. , σε εφημερίδες( Μεσόγειος, Αλλαγή, Τόλμη) τηλεόραση (Creta Channel) επιλέγοντας πάντα την υπηρεσία της κριτικής σκέψης του κοινού και του καλά  ενημερωμένου, ώστε να είναι ενεργός, πολίτη.

“Για τη συμβολή της στην αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση της κοινής γνώμης και για τη δυναμική δημοσιογραφική της παρουσία που άνοιξε το δρόμο στην ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στην εξέλιξη του Ελληνικού Τύπου” της απονέμεται το 1998 τιμητική διάκριση από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, την οποία και στη συνέχεια υπηρετεί επί εικοσαετία, από την θέση της συνέδρου, της Γενικής Συμβούλου, της Β’ Αντιπροέδρου και της Εφόρου. Παράλληλα την εκπροσωπεί στην Διεθνή και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων όπου και εκλέγεται επί σειρά θητειών στην Οικονομική Επιτροπή, ενώ αναδεικνύεται ως expert για θέματα freelance, δημόσιας τηλεόρασης εργασιακών και συγγραφικών δικαιωμάτων , συμμετέχοντας σε συνέδρια, σεμινάρια και κινηματικές δράσεις,  στην Ασία, την κεντρική και ΝΑ Ευρώπη και την Τουρκία.

Αποχωρώντας από την ενεργή δημοσιογραφία, λόγω  Πολλαπλής Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας που την οδηγεί σε αναπηρική σύνταξη,   το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων της απονέμει τιμητική διάκριση για την  συνδικαλιστική συνέπεια και αλληλεγγύη που την “κατατάσσουν στα επίλεκτα μέλη όχι μόνο του ΤΕΑΣ αλλά και της ΕΣΗΕΠΗΝ”.

Έτσι με αποθέματα δύναμης και διάθεσης, ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του Ηλία Λυγερού και των Ενεργών Πολιτών, για να συνδράμει στην πορεία νίκης προς τις εκλογές, ώστε με γρήγορο βηματισμό, με λογική και με όραμα,  να αντιμετωπιστούν τα δύσκολα προβλήματα του Δήμου Ηρακλείου και των Δημοτών του.

email : nellyk91@gmail.com

Δείτε περισσότερους

Κουνενού Μαρία του Γεωργίου

Κουνενού Μαρία του Γεωργίου

Μανδαλάκης Γεώργιος του Δημητρίου

Μανδαλάκης Γεώργιος του Δημητρίου

Μαραγκουδάκης Ιωάννης του Γεωργίου

Μαραγκουδάκης Ιωάννης του Γεωργίου

Ζερβός Ιωάννης του Αναστασίου

Ζερβός Ιωάννης του Αναστασίου