Κουνενού Μαρία του Γεωργίου

Κουνενού Μαρία του Γεωργίου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης, είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Δημητρίου Βαρδάκη (Επιχειρηματίας) και έχω ένα γιο 13 ετών τον Δημήτρη.

Φοίτησα στο 10ο Γυμνάσιο, 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου και στη συνέχεια ολοκλήρωσα ένα τριετές πρόγραμμα του Αγγλικού Κολλεγίου Bournemouth and Pool College με την πτυχιακή εργασία Διακοσμήτρια- Σχεδιάστρια Εσωτερικών Χώρων.

Εργάστηκα και συνεργάστηκα από το 3ο έτος των σπουδών μου με αρκετούς Αρχιτέκτονες μέχρι και το 1998 οπότε και εργάστηκα έως το 2011 στην εταιρεία Σαριτσάμης Α.Ε. με την ιδιότητα Πωλήτριας – Διακοσμήτριας Εσωτερικών κι Εξωτερικών Χώρων.

Το 2014 ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τα κοινά και τον Δήμο Ηρακλείου συμμετέχοντας ως υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Δύναμη Πολιτών. Στην εκλογική αυτή αναμέτρηση δεν είχα εκλόγιμη θέση. Εντούτοις σε συνεργασία υπό την Πρώτη Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αρχής 2014-2019 Αθηνά Σπανάκη εργαστήκαμε αρκετά σκληρά κι αποτελεσματικά, ώστε να υπάρχει παραγόμενο έργο από τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους με πρώτο το Δημοτικό Παντοπωλείο το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στους Δημότες της πόλης τον Δεκέμβριο του 2014. Το έργο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής εκείνης της περιόδου είναι γνωστό στο Ηράκλειο και δεν θα ήθελα να αναφερθώ παραπάνω. Με τον ανασχηματισμό της Αθηνάς Σπανάκη αποφάσισα να αποχωρήσω κι εγώ καθώς δεν συμφωνούσα με τις επιλογές του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού.

Από το 2017 έως και σήμερα συνεργάζομαι ως υπάλληλος γραφείου Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Το όραμα μου για τον Δήμο Ηρακλείου είναι να εξελιχθεί σε μια πιο ανθρώπινη πόλη για τους Δημότες της και να αποκτήσουν έναν Δήμαρχο που θα ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματά τους, την άμεση επίλυσή τους καθώς και την αναβάθμιση των δομών της σε όλα τα επίπεδα. Το Ηρακλειώτικο Κάστρο δεν βρίσκεται μόνο μέσα στα τείχη του…. μεγάλωσε… και οφείλουμε να το σεβαστούμε σύμφωνα πάντα με την ιστορία του και τις αξίες που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας.

email : mariakounenou@hotmail.com

Δείτε περισσότερους

Ανδρικάκης Αλέκος του Αντωνίου

Ανδρικάκης Αλέκος του Αντωνίου

Καντικάκη Μαρία του Μιχαήλ

Καντικάκη Μαρία του Μιχαήλ

Κοντάκη-Chiumarulo Μαρία του Στυλιανού  

Κοντάκη-Chiumarulo Μαρία του Στυλιανού  

Χαλκιαδάκης Γεώργιος του Μιχαήλ

Χαλκιαδάκης Γεώργιος του Μιχαήλ