Κουτρούλης Μπάμπης του Γεωργίου

Κουτρούλης Μπάμπης του Γεωργίου

Γεννήθηκα το 1962  στους Λάκκους Χανίων και ολοκλήρωσα τις μαθητικές σπουδές στα Χανιά. Τα φοιτητικά μου χρόνια είναι σημαδεμένα από τη ζωή μου στη Θεσσαλονίκη. Εκεί γνώρισα την μετέπειτα γυναίκα μου, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως ηλεκτρολόγος μηχανικός, συνειδητοποίησα ότι ένα δέντρο ξεκινά με έναν σπόρο και ασχολήθηκα δραστήρια με το φοιτητικό κίνημα και τον Σύλλογο Κρητών Φοιτητών Θεσ/νίκης, συνεισφέροντας στην πολύπλευρη δράση του, ως μέλος Δ.Σ. και Πρόεδρος. Μετά την στρατιωτική μου θητεία, εγκαταστάθηκα το 1989 στο Ηράκλειο και άρχισα την κοινή μας ζωή με τη γυναίκα μου Κατερίνα Περισυνάκη, βιβλιοπώλη και μαθηματικό, ιδιοκτήτρια του  βιβλιοπωλείου “Κίχλη”. Την οικογένειά μου συμπληρώνουν τα τέσσερα  παιδιά μας: ο Γιώργος, ο Κωνσταντίνος, η Καλλινόη και η Χρυσαυγή. Η οικογένεια μεγάλωσε περισσότερο με την γυναίκα του Κωνσταντίνου, Δανάη και τον εγγονό μας Έκτωρα.

Εργάζομαι στην Τεχνική Υπηρεσία του ΤΕΙ Κρήτης και παράλληλα εκπαιδεύω ενηλίκους στα αντικείμενα της ειδικότητάς μου. Έχω εξειδικευτεί στη διαχείριση τεχνικών έργων (MSc) και στα θέματα ποιότητας. Την τρέχουσα περίοδο είμαι πρόεδρος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Ανατολικής Κρήτης. Όλα τα χρόνια της ζωής μου στο  Ηράκλειο, συμμετείχα δραστήρια ως ενεργός πολίτης σε πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς, περιβαλλοντικούς και εθελοντικούς συλλογικούς φορείς, ως μέλος, μέλος Δ.Σ. ή Πρόεδρος.

Εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να περηφανεύομαι για τα δικά μας κατορθώματα στο Ηράκλειο, κι όχι γι αυτά των προγόνων μας και πλέον γνωρίζω πολύ καλά, ότι οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις.

email : Babis.Koutroulis@gmail.com

Δείτε περισσότερους

Μαυρέα Χριστίνα του Κωνσταντίνου

Μαυρέα Χριστίνα του Κωνσταντίνου

Λόλη Ραφαέλλα του Θωμά

Λόλη Ραφαέλλα του Θωμά

Παπαδάκη Ελένη (Λένα) του Νικολάου

Παπαδάκη Ελένη (Λένα) του Νικολάου

Κουναλάκης Νίκος του Μανώλη

Κουναλάκης Νίκος του Μανώλη