Κυριακάκης Ζαχαρίας του Γεωργίου

Κυριακάκης Ζαχαρίας του Γεωργίου

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Τεχνολογική και Κοινωνική Ανάπτυξη του Πολυτεχνείου Κρήτης. Από το 1998 έως το 2000, παράλληλα με τις μεταπτυχιακές σπουδές μου, εργάστηκα ως διοικητικός υπάλληλος στον πρώην Δήμο Αρκαλοχωρίου. Το 2001 έως και το 2002, εργάστηκα ως καθηγητής στο 1ο και 2ο Δημόσιο ΙΕΚ Ηρακλείου. Από το 2005 έως το 2016, εργάστηκα ως επιστημονικό προσωπικό, συντονιστής και υπεύθυνος έργου σε διάφορα Ευρωπαϊκά, Διακρατικά και Εθνικά κοινωνικά προγράμματα και δράσεις, με εργοδότη το “Δίκτυο Κοινωνικής Πολιτικής Αυτοδιοικήσεων Κρήτης”, μια παγκρήτια διαδημοτική εταιρεία άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής στους Δήμους της Κρήτης. Από το 2008 έως και το 2016, είχα τα καθήκοντα του Διευθυντή της εταιρείας.

Ενδεικτικά: υπήρξα στέλεχος του «Γραφείου Στήριξης της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας» Νομού Ηρακλείου και Υπεύθυνος του «Κέντρου Στήριξης της Κοινωνικής Οικονομίας» Κρήτης, συντονιστής στο διακρατικό πρόγραμμα «Ο Κοινωνικός αποκλεισμός των παιδιών», επιστημονικό προσωπικό στο διακρατικό πρόγραμμα INTERREGTREND 2. «Η συμμετοχή των γυναικών την λήψη πολιτικών αποφάσεων», υπεύθυνος έργου στο Σχέδιο δράσης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ», του ΕΠ «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση», υπεύθυνος της πράξης «ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ» της Α.Σ.  «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ», υπεύθυνος της πράξης «ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» της Α.Σ. «ΠΡΟΟΔΟΣ», υπεύθυνος του έργου «Στήριξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και της Κοινωνικής Οικονομίας στην Ενδοχώρα της Περιφέρειας Κρήτης», στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και υπεύθυνος παρακολούθησης σε τρία (3) Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και εννέα (9) Γραφεία Κοινωνικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών, σε αντίστοιχους δήμους της Κρήτης.

Παράλληλα, για δύο χρόνια (2010-2011), ήμουν εξωτερικός συνεργάτης – εργασιακός σύμβουλος, στην Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Τουρισμού και Ανάπτυξης Ηρακλείου (ΔΕΠΤΑΗ), υπεύθυνος για την σύνταξη και υποβολή των αιτήσεων για χρηματοδότηση από Ευρωπαϊκούς πόρους  των κοινωνικών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων του Δήμου Ηρακλείου (Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΗΦΗ).

Από το 2014είμαι ενεργό μέλος του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αναπηρία “Δικαίωμα στη Ζωή” και ήμουν υπεύθυνος παρακολούθησης, διαχείρισης του προγράμματος LEADER, της δημιουργίας και αδειοδότησης του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ στο Θραψανό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Σήμερα είμαι Διοικητικός Διευθυντής του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» στα Άνω Καλέσσα Δήμου Μαλεβιζίου και του αντίστοιχου Κέντρου στο Θραψανό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

email : kyrzax@gmail.com

Δείτε περισσότερους

Συγλέτου Αικατερίνη του Μαρίνου

Συγλέτου Αικατερίνη του Μαρίνου

Πουλλά Ελένη του Αντωνίου

Πουλλά Ελένη του Αντωνίου

Κουναλάκης Νίκος του Μανώλη

Κουναλάκης Νίκος του Μανώλη

Στίνη Ελευθερία (Ρίτσα) του Γεωργίου

Στίνη Ελευθερία (Ρίτσα) του Γεωργίου