Μαματζάκης Ευάγγελος του Κωνσταντίνου

Μαματζάκης Ευάγγελος του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης το 1972 με γονείς, τον Κωνσταντίνο και τη Χρυσή Μαματζάκη. Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ηρώ Κουλιεράκη και έχουμε δύο παιδιά,τον Κωνσταντίνο και τη Σήλια. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Αθηνών.Δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στο χώρο της Υγείας, ως Επιστημονικός Συνεργάτης σε Φαρμακευτική Εταιρεία πάνω από δεκαπέντε χρόνια.Συμμετέχω ενεργά στο Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Κρήτης,από την θέση του Αντιπροέδρου.

Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιατρικών Επισκεπτών (Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ).

Αντιπρόσωπος στο Ε.Κ.Η

Συμμετέχω στην Επιτροπή Αγώνα της Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ ενάντια στην φορολόγηση της χρήσης των εταιρικών αυτοκινήτων.

Με τους Ενεργούς Πολίτες Ηρακλείου υπερασπιζόμαστε τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του Δήμου,την ουσιαστική και ενεργή συμμετοχή των πολιτών στον προγραμματισμό και στη λήψη των αποφάσεων.

Αγωνιζόμαστε για ένα Δήμο που θα υπηρετεί τους δημότες με διαφάνεια και αξιοκρατία χωρίς να υποκύπτει στις πιέσεις της κεντρικής εξουσίας.

Προτεραιότητα για τους Ενεργούς Πολίτες είναι  ο περιορισμός της γραφειοκρατίας του Δήμου μέσο της απλοποίησης της διοικητικής λειτουργίας.

Η καλύτερη ποιότητα ζωής των Δημοτών μέσο της αναπτυξιακής διαδικασίας η οποία προωθεί την κοινωνική ευημερία,τον πολιτισμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ας κάνουμε την ανατροπή με αποφασιστικότητα και τόλμη.

Να γιατί μου ταιριάζει ένα ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Ηλία Λυγερό.

email : vagelis947@gmail.com

Δείτε περισσότερους

Παπαδάκη Ειρήνη του Εμμανουήλ       

Παπαδάκη Ειρήνη του Εμμανουήλ       

Σεραφειμοπούλου Αφροδίτη του Δημήτρη

Σεραφειμοπούλου Αφροδίτη του Δημήτρη

Ζωιτού Εύη του Θεόδωρου

Ζωιτού Εύη του Θεόδωρου

Αντωνακάκης Γιάννης του Γεωργίου

Αντωνακάκης Γιάννης του Γεωργίου