Μαράκη-Τσεντελιέρου Διονυσία του Ανδρέα

Μαράκη-Τσεντελιέρου Διονυσία του Ανδρέα

Γεννήθηκα, ζω κι εργάζομαι στο Ηράκλειο.

Έχω σπουδάσει τουριστικά και εργάστηκα για πολλά χρόνια σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και φιλοξενίας.  Είμαι επίσης απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Οργανισμών και Επιχειρήσεων του ΕΑΠ και το Μεταπτυχιακό μου αφορά στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, στην οποία έχω στραφεί τα τελευταία χρόνια καθώς τη θεωρώ ένα ουσιαστικό Επιστημονικό Πεδίο που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους και τις ομάδες, εν γένει, να εξελιχθούν.  Είμαι κάτοχος Διδακτικής και Παιδαγωγικής Επάρκειας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, διδάσκω αγγλικά  και διαχείριση ομάδων ενώ παράλληλα ασχολούμαι με το μάρκετινγκ και τα social media στην επιχείρηση που διατηρούμε με το σύζυγο μου, Ανδρέα Τσεντελιέρο.

Αγαπώ να παρακινώ ανθρώπους να συμμετέχουν  στα κοινά και τα τελευταία 9  χρόνια η δράση μου αφορά στον ανιδιοτελή  εθελοντισμό. Είμαι μέλος  σε εθελοντική  ομάδα κοινωνικής  αλληλεγγύης ενώ στο παρελθόν είχα οργανώσει για 4 χρόνια περίπου μια μόνιμη δράση συλλογής ξενόγλωσσων βιβλίων, τα οποία προσφέρονταν σε  οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Θεωρώ τη χαρά του να προσφέρεις, αυτό που κάποιος άλλος στερείται, ως μια ανθρώπινη υποχρέωση που σε κάνει όχι μόνο ευτυχισμένο αλλά και καλύτερο άνθρωπο.

Η απόφαση μου να εμπλακώ στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ά βαθμού και να βιώσω την εμπειρία, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τους Ενεργούς Πολίτες και επικεφαλής τον κύριο Ηλία Λυγερό, προήλθε αφενός από τη δίψα μου για ανιδιοτελή προσφορά στην πόλη που αγαπώ και αφετέρου από την εμπιστοσύνη που ο ίδιος ο Ηλίας Λυγερός εμπνέει σε όσους τον γνωρίζουν. Ένας εργασιομανής, δουλευταράς, έντιμος άνθρωπος με βαθιά γνώση των προβλημάτων που ταλανίζουν το Ηράκλειο και καταγεγραμμένες λύσεις για όσα σοβαρά κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα μας. Στον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης – Ενεργοί Πολίτες- βλέπεις τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας αλλά κι έναν άνθρωπο στιβαρό, που το όραμα του για το Ηράκλειο χρωματίζεται από αξίες δυσεύρετες αλλά και άλλες , χαμένες,  πλέον στην σύγχρονη εποχή.

Πιστεύω στη δύναμη των ανθρώπων, στις αξίες της ομάδας μας και οραματίζομαι μια όμορφη, ανθρώπινη, αλληλέγγυα, πολιτισμένη  και λαμπερή πόλη. Το Ηράκλειο πρέπει να ανακτήσει τα χρόνια που χάθηκαν και οι Ενεργοί Πολίτες θέλουμε και μπορούμε.

Στηρίξτε μας. Η ψήφος σας είναι δύναμη. Νέος Δήμος- Αξίες – Όραμα.

email :  marakidioni1976@yahoo.gr

 

 

Δείτε περισσότερους

Καλέμπουμπας Γιάννης του Δημητρίου

Καλέμπουμπας Γιάννης του Δημητρίου

Παπαδοκωστάκη Κλεάνθη (Ανθούλα) του Νικολάου

Παπαδοκωστάκη Κλεάνθη (Ανθούλα) του Νικολάου

Χατζηδάκη-Αναγνωστάκη Ελπινίκη του Μύρων

Χατζηδάκη-Αναγνωστάκη Ελπινίκη του Μύρων

Παχιαδάκης Νεκτάριος του Εμμανουήλ

Παχιαδάκης Νεκτάριος του Εμμανουήλ