Παπαδάκη Ελένη (Λένα) του Νικολάου

Παπαδάκη Ελένη (Λένα) του Νικολάου

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασα Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είμαι παντρεμένη με τον Μύρωνα Μονιάκη Μηχανολόγο Μηχανικό, Καθηγητή ΤΕΙ και έχουμε μια κόρη τη  Μαρία, Περιβαλλοντολόγο.

Από το 1989 έως το 1992 διατηρούσα φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στο Γάζι Μαλεβιζίου. Από το 1992 έχω υπηρετήσει στη Δημόσια Εκπαίδευση σε δυσπρόσιτα σχολεία, στο Μουσικό σχολείο Ηρακλείου και τα τελευταία 10 χρόνια στο 40 Γυμνάσιο Ηρακλείου.

 Έχω συμμετάσχει σε σειρά δράσεων για την ευαισθητοποίηση των μαθητών του σχολείου μου υλοποιώντας προγράμματα Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης  (ανακύκλωση),  Πολιτιστικών Θεμάτων (ο εθελοντισμός στη ζωή μας),  Αγωγής Υγείας (Κυκλοφοριακή Αγωγή), όπως επίσης συμμετείχα  στο έργο Travelling without Mysteries που βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας.

Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου και πρόεδρος του συλλόγου Αναπληρωτών Ηρακλείου. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω στη Διοικούσα Επιτροπή  της Ελληνικής  Μαθηματικής Εταιρείας (Παράρτημα Ηρακλείου) ως Γραμματέας.

Συμμετείχα  ως μέλος της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής του 33ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας  στα Χανιά.

Συμμετείχα εθελοντικά στη διεξαγωγή των εργασιών του  1ου θερινού σχολείου Μαθηματικών Κρήτης με τίτλο  «Μαθηματικές Αποδράσεις».

Μου αρέσει η ποιοτική μουσική , ο κινηματογράφος και το θέατρο. Αγαπώ τα ζώα και τη φύση.

Συστρατεύομαι με τον Ηλία Λυγερό γιατί θέλω να ασχοληθώ ενεργά με θέματα Παιδείας σε ένα  Νέο Δήμο με Αξίες και Όραμα.

email : lenakipa@gmail.com

Δείτε περισσότερους

Βασιλειάδης Γιώργος του Ιωάννη

Βασιλειάδης Γιώργος του Ιωάννη

Λόλη Ραφαέλλα του Θωμά

Λόλη Ραφαέλλα του Θωμά

Μαράκη-Κοτσιφάκη Ευαγγελία (Εύα) του Ιωάννη

Μαράκη-Κοτσιφάκη Ευαγγελία (Εύα) του Ιωάννη

Δοκιανάκης Σπύρος του Νικολάου

Δοκιανάκης Σπύρος του Νικολάου