Παπαδάκης Εμμανουήλ του Νικολάου

Παπαδάκης Εμμανουήλ του Νικολάου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σταυράκια Ηρακλείου το 1974. Κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Φοινικιά, μια περιοχή με ιδιαίτερες ανάγκες.

Υπήρξε μαθητής του Δημοτικού Σχολείου Σταυρακίων. Στη συνέχεια φοίτησε στο 9ο Γυμνάσιο Ηρακλείου στα Δειλινά, το 7ο Λύκειο Ηρακλείου  και το 4ο Λύκειο Ηρακλείου. Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης με  το 1992 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 1998.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε την υποχρεωτική ιατρική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο υγείας Καστελλίου, Περιφερικά Ιατρεία Μυρτιάς- Αγιών Παρασκιών- Αστρακών- Καρουζανού και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Υγειονομικό Σώμα Στρατού Ξηράς.

Στα πλαίσια της ειδίκευσης στην Καρδιολογία, θήτευσε ως ειδικευόμενος ιατρός Παθολογίας στο Βενιζέλειο – Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Γ’ Παθολογική κλινική ΒΠΓΝΗ, στη συνέχεια ως υπεράριθμος ιατρός, αρχικά στην Ογκολογική Κλινική του ΒΠΓΝΗ, και κατόπιν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΒΠΓΝΗ. Υπηρέτησε ως ειδικευόμενος ιατρός Καρδιολογίας στην  Β’ Καρδιολογική Κλινική του ΒΠΓΝΗ οπότε και έλαβε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας.

Στα πλαίσια της Μεταπτυχιακής του Εκπαίδευσης, εκπόνησε την Διδακτορική του Διατριβή στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με αντικείμενο στην Μοριακή Ογκολογία.

Από το 2010 δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Καρδιολόγος- Ελεύθερος Επαγγελματίας στο Ηράκλειο, ενώ από το 2011-2017 υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης της Κλινικής “CRETA INTERCLINIC”, ενώ στην παρούσα φάση είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Κλινικής Αιμοκάθαρσης “Μεσόγειος”

Είναι πιστοποιημένος  μετά από εξετάσεις της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στις Νεότερες Υπερηχογραφικές Τεχνικές

Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας υπερήχων- Καρδιαγγειακής Απεικόνισης (EACVI- 2011).

Είναι παντρεμένος  και έχει δυο γιούς.

email : manpapad@yahoo.com

Δείτε περισσότερους

Πετράκης Μάρκος του Ιωσήφ

Πετράκης Μάρκος του Ιωσήφ

Καντικάκη Μαρία του Μιχαήλ

Καντικάκη Μαρία του Μιχαήλ

Μαραγκουδάκης Μανόλης (Βαρδής) του Βαρδή

Μαραγκουδάκης Μανόλης (Βαρδής) του Βαρδή

Τσατσάκης Αναστάσιος (Τάσος) του Μιχαήλ

Τσατσάκης Αναστάσιος (Τάσος) του Μιχαήλ