Σεραφειμοπούλου Αφροδίτη του Δημήτρη

Σεραφειμοπούλου Αφροδίτη του Δημήτρη

Γεννήθηκα στον καταυλισμό Αθιγγάνων Ν. Αλικαρνασσού. Είμαι απόφοιτος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εργάζομαι ως υπάλληλος σε μια αγροτουριστική επιχείρηση στο Ηράκλειο. Ήμουν μέλος πολύτεκνης οικογένειας και σήμερα είμαι μητέρα τριών παιδιών.

Μαζί με άλλες γυναίκες (Μπατζόρια) κάναμε ένα σύλλογο γυναικών με σκοπό να βελτιώσουμε τη θέση μας, στον καταυλισμό και στην κοινωνία. Εκπροσωπώ από την θέση του προέδρου του συλλόγου τις γυναίκες ΡΟΜΑ της Κρήτης. Ο σύλλογός μας, μετέχει στην ομοσπονδία Τσιγγάνων Κρήτης και στην συνομοσπονδία ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ .

Ζώντας σε ένα καταυλισμό χωρίς νερό, χωρίς φως, χωρίς αποχέτευση, χωρίς καμία μέριμνα από τις δημοτικές αρχές, με σύμφωνη γνώμη πολλών φίλων και συγγενών, αποφάσισα να αναμειχθώ στις δημοτικές εκλογές. Δέχθηκα την τιμητική πρόταση του ΗΛΙΑ ΛΥΓΕΡΟΥ να κατέβω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου με το ψηφοδέλτιο  «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ».

Για μένα το ψηφοδέλτιο αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της ΕΛΠΙΔΑΣ. Ο Ηλίας Λυγερός τα τελευταία πέντε χρόνια στηρίζει σταθερά τους Τσιγγάνους στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου και έχουμε τις ελπίδες μας ότι θα συνεχίσει και από τη θέση του Δημάρχου να μας βοηθάει να βελτιώσουμε την θέση μας.

Θα αγωνιστώ στο πλευρό  του Ηλία Λυγερού, αναζητώντας μια θέση στον Ήλιο, για τους Τσιγγάνους, για τις Τσιγγάνες και κυρίως για τα παιδιά μας.  Στον αγώνα αυτό δεν έχω κανένα υλικό μέσο. Καλώ κάθε ευαίσθητο άνθρωπο να ‘ρθει κοντά μας, να γνωρίσει τις συνθήκες περιθωριοποίησης και προκατάληψης που ζούμε 37 χρόνια στον καταυλισμό και αν θέλει ας μας στηρίξει και με την τίμια ψήφο του. Ελάτε μαζί μας.  ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ.

email : afrod.serafim@gmail.com

Δείτε περισσότερους

Τσατσάκης Αναστάσιος (Τάσος) του Μιχαήλ

Τσατσάκης Αναστάσιος (Τάσος) του Μιχαήλ

Παπαδάκης Εμμανουήλ του Νικολάου

Παπαδάκης Εμμανουήλ του Νικολάου

Καροφυλάκης Μανόλης του Γεωργίου

Καροφυλάκης Μανόλης του Γεωργίου

Χατζηδάκη-Αναγνωστάκη Ελπινίκη του Μύρων

Χατζηδάκη-Αναγνωστάκη Ελπινίκη του Μύρων