Συνάντηση Ενεργών Πολιτών με τους Συνδέσμους Λεμβούχων Αποσκευοφορέων και Λιμενεργατών Ηρακλείου

Συνάντηση Ενεργών Πολιτών με τους Συνδέσμους Λεμβούχων Αποσκευοφορέων και Λιμενεργατών Ηρακλείου

Με τον Σύνδεσμο Λεμβούχων Αποσκευοφορέων Λιμένος Ηρακλείου συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής των “Ενεργών Πολιτών”, Ηλίας Λυγερός.
Η συνάντηση έγινε με τον κ Λυγερό να εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς ο παππούς του, Μαρίνος Λυγερός, εργάστηκε ως λεμβούχος μετά την εγκατάσταση του από την Πόλη στο Ηράκλειο και έτσι ο χώρος αυτός ξύπνησε μνήμες στον υποψήφιο δήμαρχο.
Οι λεμβούχοι ανέπτυξαν τα προβλήματα που τους απασχολούν, και δεν είναι άλλα από την επισφαλή εργασία ενώ υπάρχει εργασιακό αντικείμενο για αξιοπρεπές εισόδημα στο λιμάνι.
Ο Ηλίας Λυγερός τάχθηκε υπέρ της διασφάλισης σταθερής και ασφαλούς εργασίας με αξιοπρεπές εισόδημα, δεσμεύτηκε να προωθήσει τα αιτήματα των Λεμβούχων , τόσο προς τον Ο.Λ.Η. όσο και προς το Υπουργείο, τους οποίους και θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα της παρέμβασης.
Ο επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών είχε επίσης συνάντηση με το Σύνδεσμο Εργατών Λιμένος Ηρακλείου με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για το λιμάνι της πόλης αλλά και για επιμέρους ζητήματα που αφορούν στον κλάδο τους