Συνάντηση με το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Συνάντηση με το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Συνάντηση με το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου είχε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της Δημοτική Κίνησης  «Ηράκλειο- Ενεργοί Πολίτες»  Ηλίας Λυγερός με  υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, κυρίως από το χώρο της υγείας .

Η συζήτηση μεταξύ των δύο μερών αφορούσε μεταξύ άλλων στη διαχείριση των  ιατρικών αποβλήτων όπου και επισημάνθηκε η ανάγκη ολοκλήρωσης της διαδικασίας και επέκτασης της και στα μολυσματικά απόβλητα .

Από την μεριά του Ιατρικού Συλλόγου ζητήθηκε επίσης η  συνδρομή του Δήμου στο να βρεθούν «θέσεις στάσης»  για ολιγόλεπτη στάθμευση για την αποβίβαση ασθενών, σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, όπου υπάρχουν  ιατρεία ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι ασθενείς.

Ο Ηλίας Λυγερός επεσήμανε ότι ο Δήμος μαζί με όλους τους φορείς της υγείας, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, είναι απαραίτητο να συνεργαστούν για να γίνει αποτελεσματικότερη η παροχή φροντίδας υγείας  στην πόλη μας  και σωστή η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οι «Ενεργοί Πολίτες» συμπλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος έχουν συμπεριλάβει στο πρόγραμμα τους ξεχωριστά μέτρα και προτάσεις  για την κοινωνική πολιτική που μπορούν να εφαρμοστούν επ’  ωφελεία των Ηρακλειωτών